GLENNIS GRACE

Glennis Grace, is al jaren een van de beste zangers in Nederland. Haar carrière begon al vroeg in haar leven toen ze een toneel had als elfjarige met niemand minder dan Julio Iglesias. In 2011 werd de carrière van Glennis Grace verder uitgebreid toen ze deelnam aan het tv-programma 'De beste zangers van Nederland'. Met haar vertolking van Volumia's 'Afscheid' won ze uiteindelijk het Nederlandse publiek en scoorde ze nummer 1 binnen een week.

Glennis Grace neemt het duet 'Wil je niet nog 1 nacht' op met Edwin Evers voor een goed doel dat kindermishandeling bestrijdt. Het lied wordt bekroond met een gouden plaat en alle inkomsten zijn gedoneerd aan het goede doel.

Sinds 2014 maakt Glennis deel uit van de populaire groep de "Ladies of Soul", bestaande uit de beroemde toonaangevende vrouwelijke zangeressen in de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer.

In april 2017 ging Glennis Grace haar cover van 'Run to You' viral na een repost van Nikki Minaj, ging het heel snel. Ze ontving veel fans over de hele wereld en ontving complimenten van collega-artiesten zoals Jennifer Hudson, Tyler Perry, Brandy en Bebe Winans. Met een nieuw team is 'Glennis Grace' nu aan het schrijven en werken aan nieuwe nummers die ze niet kan wachten om te delen met de wereld.